zerahbannerklein

Diaper Detergent 750 gram

Diaper Detergent 750 gram
Diaper Detergent 750 gram
Diaper Detergent 750 gram
Diaper Detergent 750 gram
13.00
InStock
Voorraad: onbeperkt
Geurkeuze:

Diaper Detergent is ons poederwasmiddel voor wasbare luiers. Dit wasmiddel zonder zeep zorgt voor schone en frisse wasbare luiers, zodat je baby met een lekker gevoel de dag in kan. Er zit geen zeep in dit wasmiddel, omdat zeepstoffen de wasbare luier kunnen verstoppen. Zeepstoffen zorgen er zo voor dat vocht minder goed kan worden opgenomen en ammonniakvorming kan optreden. Ons wasmiddel voor wasbare luiers is zeepvrij en geschikt voor alle soorten wasbare luiers.

Doordat je maar weinig waspoeder gebruikt per wasbeurt, doe je lekker lang met een zak wasmiddel. Kies een heerlijke geur, zodat het doen van de was een genietmomentje wordt! Onze ecologische wasmiddel is geschikt voor baby's met een gevoelige huid. Is je baby extra gevoelig, dan is het mogelijk het wasmiddel geurloos te kopen. We voegen dan wat zonnebloemolie toe, zodat het poeder niet te veel stuift.

Gebruik: doe (bijvoorbeeld met ons houten maatschepje) 1 tot 2 afgestreken schepjes waspoeder in het wasmiddelcompartiment van de wasmachine (15-30 gram voor 5 kilo wasgoed)
Inhoud: 750 gram waspoeder voor 24 tot 49 wasbeurten

Ingrediënten: zuiveringszout, soda, bleekzout, Marseillezeep en aromatische geurolie (als je kiest voor geurloos wasmiddel, voegen we een beetje biologische zonnebloemolie toe, zodat het waspoeder niet gaat stuiven)
Verpakking: de buitenkant van de zak is van papier, de binnenkant van de zak is van PET/LDPE 
Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ookIk heb een vraag over dit product