zerahbannerklein
Lees hier wat andere klanten van Zerah en Zerah's producten vonden.
Geplaatst door: Marjon 11-07-2016 13:32:15
Beoordeling:
Erg fijne deo, je zweet nog wel maar je ruikt niet meer!
Geplaatst door: Anneloes 18-06-2016 20:56:55
Beoordeling:
De deo heb ik als kadootje gekregen, en wat ben ik er blij mee! Ik heb van jongs af aan al problemen met zweten en koop geregeld nieuwe kleding omdat het ruikt. Daarnaast ben ik al jaren op zoek naar een deo die me niet meer zo laat ruiken. Nu heb ik hem gevonden ! Ik kan zelfs kleding twee dagen aan!
Geplaatst door: Leontine 31-01-2016 20:17:01
Beoordeling:
Ik gebruik de baby body ontspanningsolie voor mijn eigen huid. In deze tijd voelt die vaak droog en schilferig aan. Het werkt fijn: het trekt snel genoeg in dat het niet in je kleding komt.
Geplaatst door: Hannelore Bloemen 24-01-2016 13:05:13
Beoordeling:
Over Heavenly Haircare anti-roos Teatree: deze shampoo doet exact wat ie belooft! Bovendien voelt mijn haar heerlijk zacht aan en is mijn roos geminderd!
Geplaatst door: A. Faber 28-06-2015 17:20:13
Ontzettend blij ben ik met het ontdekken van jullie webwinkel! Ik maakte zelf wasmiddel en deodorant, maar was nooit helemaal tevreden. Nu ik jullie wasmiddel en deodrant vanille gebruik, ben ik weer helemaal blij. De was geurt heerlijk en ik ook. Jullie zijn voor mij een blijvertje!
Geplaatst door: Amadeus de Koning 30-03-2015 13:55:51
Ik heb Zuivere Zeep wasmiddel besteld en het werkt erg goed. De kleding komt schoon en neutraal geurend uit de machine. Soms moest ik iets meer gebruiken, maar ik heb ook een trommel van 10kg. De ingredienten van Zuivere Zeep zijn van hoge kwaliteit en het is zuinig in gebruik. Al met al een aanrader!
Geplaatst door: Zuivere Zeep Team 26-03-2015 15:35:41
Mariska, het klopt dat je ook zelf op een makkelijke manier wasmiddelen thuis kunt maken. Leuk dat je dat ook doet! Wij voegen bij onze producten ook ingrediënten toe die moeilijk te verkrijgen zijn en een extra werking hebben en hebben ook plezier in het aanbieden van speciale geuren. Daarnaast leveren wij de service dat wij het product maken voor wie daar geen tijd voor heeft -.
Geplaatst door: Hanne 10-02-2015 17:52:14
Deze zeep is zijn geld waard! Geen gedoe met wasverzachter, goed voor de machine, ruikt heerlijk en altijd snel geleverd. Ik ben van fan van rosalina tea tree en hoop dat deze in het assortiment blijft!
Geplaatst door: Danielle 2-02-2015 16:38:14
Ik gebruik zuivere zeep nu al ruim een jaar en ben zeer tevreden! De ruime geurkeuze, prettige service en goede ervaringen met wassen maken dat ik je zuivere zeep echt kan aanraden. Ik doe erg lang met het wasmiddel en ben zeker niet meer kwijt dan wat ik voorheen besteedde aan wasmiddelen.
Geplaatst door: Greke 9-01-2015 16:14:26
Ik geniet erg van de Baby bare bliss! Doe er al heeeeeel lang mee, en mn baby peuter vind de spuit leuk, kietelt lekker.
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - Volgende

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken (functionele cookies voor bijvoorbeeld het plaatsen van producten in je winkelmandje) en cookies om via Google Analytics (anoniem) bij te houden hoeveel mensen onze website bezoeken, hoe mensen op onze website terecht komen en welke delen van onze website bezocht worden. We zijn er op tegen om persoonlijke informatie en informatie over het surfgedrag van mensen te verzamelen voor het plaatsen van persoonlijk aangepaste advertenties, hier doen wij dus niet aan mee. Door het gebruiken van de website, accepteer je de functionele cookies en de cookies die we voor Google Analytics gebruiken om onze website te verbeteren. Lees meer over hoe we met cookies en gegevens omgaan in onze Privacyverklaring.
SLUITEN