zerahbannerklein
Lees hier wat andere klanten van Zerah en Zerah's producten vonden.
Geplaatst door: Leontine 31-01-2016 20:17:01
Beoordeling:
Ik gebruik de baby body ontspanningsolie voor mijn eigen huid. In deze tijd voelt die vaak droog en schilferig aan. Het werkt fijn: het trekt snel genoeg in dat het niet in je kleding komt.
Geplaatst door: Hannelore Bloemen 24-01-2016 13:05:13
Beoordeling:
Over Heavenly Haircare anti-roos Teatree: deze shampoo doet exact wat ie belooft! Bovendien voelt mijn haar heerlijk zacht aan en is mijn roos geminderd!
Geplaatst door: A. Faber 28-06-2015 17:20:13
Ontzettend blij ben ik met het ontdekken van jullie webwinkel! Ik maakte zelf wasmiddel en deodorant, maar was nooit helemaal tevreden. Nu ik jullie wasmiddel en deodrant vanille gebruik, ben ik weer helemaal blij. De was geurt heerlijk en ik ook. Jullie zijn voor mij een blijvertje!
Geplaatst door: Amadeus de Koning 30-03-2015 13:55:51
Ik heb Zuivere Zeep wasmiddel besteld en het werkt erg goed. De kleding komt schoon en neutraal geurend uit de machine. Soms moest ik iets meer gebruiken, maar ik heb ook een trommel van 10kg. De ingredienten van Zuivere Zeep zijn van hoge kwaliteit en het is zuinig in gebruik. Al met al een aanrader!
Geplaatst door: Zuivere Zeep Team 26-03-2015 15:35:41
Mariska, het klopt dat je ook zelf op een makkelijke manier wasmiddelen thuis kunt maken. Leuk dat je dat ook doet! Wij voegen bij onze producten ook ingrediënten toe die moeilijk te verkrijgen zijn en een extra werking hebben en hebben ook plezier in het aanbieden van speciale geuren. Daarnaast leveren wij de service dat wij het product maken voor wie daar geen tijd voor heeft -.
Geplaatst door: Hanne 10-02-2015 17:52:14
Deze zeep is zijn geld waard! Geen gedoe met wasverzachter, goed voor de machine, ruikt heerlijk en altijd snel geleverd. Ik ben van fan van rosalina tea tree en hoop dat deze in het assortiment blijft!
Geplaatst door: Danielle 2-02-2015 16:38:14
Ik gebruik zuivere zeep nu al ruim een jaar en ben zeer tevreden! De ruime geurkeuze, prettige service en goede ervaringen met wassen maken dat ik je zuivere zeep echt kan aanraden. Ik doe erg lang met het wasmiddel en ben zeker niet meer kwijt dan wat ik voorheen besteedde aan wasmiddelen.
Geplaatst door: Greke 9-01-2015 16:14:26
Ik geniet erg van de Baby bare bliss! Doe er al heeeeeel lang mee, en mn baby peuter vind de spuit leuk, kietelt lekker.
Geplaatst door: Lieselot 25-11-2014 08:47:39
Ik ben zeer tevreden over de ontvangen producten!

Ik heb nu reeds het wasmiddel met de geur prachtig platteland gebruikt en deze ruikt echt heerlijk.

Ook de deodorant is een aanrader.

Geplaatst door: Veronique Dirkx 25-09-2014 14:45:53
Ik heb m gekregen als tester...en was er echt tevreden van. Zeker voor de smeergrage mamas en omas een echte aanrader!
Wast zich zeer goed uit de luiers, is goed voor het huidje en laat een mooi beschermlaagje na die het heel makkelijk maakt om plakkerige poep te verwijderen.
Een aanrader dus!
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - Volgende