zerahbannerklein
Lees hier wat andere klanten van Zerah en Zerah's producten vonden.
Geplaatst door: Esther Romkes 27-03-2018 11:03:15
Beoordeling:
In one word…fantastic! We are so thankful to have discovered Zerah washing powder. As a family wishing to use only natural products produced locally, Zerah is the perfect company for us.

We have been using the washing powder (for darks, lights and washable nappies) for over two years and it is brilliant; washes effectively, leaves no build up, doesn’t clog up the machine, and our clothes smell clean and fresh too.

In addition, we really appreciate Zerah’s ethical principles and care for their customers. We highly recommend Zerah washing powder; we only wish we had discovered it sooner! Thank you, Eliane & Kirsten!
Geplaatst door: Hilde Nash 23-03-2018 20:12:56
Beoordeling:
Al sinds 2013, toen onze zoon nog strikluiers droeg, gebruiken wij wasmiddel van Zerah. En nog steeds! Voor alle was (geen luiers meer ondertussen!) Ik gebruik voor alle was nu het bonte wasmiddel, verschillende geuren. En voor wol & delicate wasjes gebruik ik het heerlijke wolwasmiddel. (vroeger gebruikte ik het waspoeder speciaal voor luiers).
En af en toe eens een badparel voor in bad, dat vind onze kleuter ook geweldig. Ik kijk er altijd naar uit om opnieuw wasmiddel te bestellen en te gebruiken, echt top.
Geplaatst door: Jenneke Blanken 23-03-2018 18:31:06
Beoordeling:
Via mijn tante maakte ik kennis met het wasmiddel van Zerah. En dat kwam precies oo het juiste moment want tijdens mijn zwangerschap vond ik alle wasmiddelen stinken. Bovendien wilde ik graag een natuurlijk wasmiddel voor de kleine. En ik wil niet meer anders! De was wordt goed schoon en ik ben dol op de jasmijn geur.
De lanoline gebruik ik tenslotte overal voor. Kortom, ik ben fan!
Geplaatst door: Bianca 15-08-2016 16:04:05
Beoordeling:
Na een hele tijd geworsteld te hebben met verschillende blokken haarzeep kwam ik de Heavenly Haircare shampoo tegen. Wat een verademing! Geen gedoe meer met azijnspoelingen, zeepresidu wat niet uit m'n haar wil, vette haren... Gewoon heerlijk schone en frisse haren.
Geplaatst door: Marjon 11-07-2016 13:32:15
Beoordeling:
Erg fijne deo, je zweet nog wel maar je ruikt niet meer!
Geplaatst door: Anneloes 18-06-2016 20:56:55
Beoordeling:
De deo heb ik als kadootje gekregen, en wat ben ik er blij mee! Ik heb van jongs af aan al problemen met zweten en koop geregeld nieuwe kleding omdat het ruikt. Daarnaast ben ik al jaren op zoek naar een deo die me niet meer zo laat ruiken. Nu heb ik hem gevonden ! Ik kan zelfs kleding twee dagen aan!
Geplaatst door: Leontine 31-01-2016 20:17:01
Beoordeling:
Ik gebruik de baby body ontspanningsolie voor mijn eigen huid. In deze tijd voelt die vaak droog en schilferig aan. Het werkt fijn: het trekt snel genoeg in dat het niet in je kleding komt.
Geplaatst door: Hannelore Bloemen 24-01-2016 13:05:13
Beoordeling:
Over Heavenly Haircare anti-roos Teatree: deze shampoo doet exact wat ie belooft! Bovendien voelt mijn haar heerlijk zacht aan en is mijn roos geminderd!
Geplaatst door: A. Faber 28-06-2015 17:20:13
Ontzettend blij ben ik met het ontdekken van jullie webwinkel! Ik maakte zelf wasmiddel en deodorant, maar was nooit helemaal tevreden. Nu ik jullie wasmiddel en deodrant vanille gebruik, ben ik weer helemaal blij. De was geurt heerlijk en ik ook. Jullie zijn voor mij een blijvertje!
Geplaatst door: Amadeus de Koning 30-03-2015 13:55:51
Ik heb Zuivere Zeep wasmiddel besteld en het werkt erg goed. De kleding komt schoon en neutraal geurend uit de machine. Soms moest ik iets meer gebruiken, maar ik heb ook een trommel van 10kg. De ingredienten van Zuivere Zeep zijn van hoge kwaliteit en het is zuinig in gebruik. Al met al een aanrader!
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - Volgende

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken (functionele cookies voor bijvoorbeeld het plaatsen van producten in je winkelmandje) en cookies om via Google Analytics (anoniem) bij te houden hoeveel mensen onze website bezoeken, hoe mensen op onze website terecht komen en welke delen van onze website bezocht worden. We zijn er op tegen om persoonlijke informatie en informatie over het surfgedrag van mensen te verzamelen voor het plaatsen van persoonlijk aangepaste advertenties, hier doen wij dus niet aan mee. Door het gebruiken van de website, accepteer je de functionele cookies en de cookies die we voor Google Analytics gebruiken om onze website te verbeteren. Lees meer over hoe we met cookies en gegevens omgaan in onze Privacyverklaring.
SLUITEN