zerahbannerklein
Lees hier wat andere klanten van Zerah en Zerah's producten vonden.
Geplaatst door: Margreet 15-07-2013 22:06:41
Met mijn starters set nu een week de was aan het doen. Het wast goed schoon en ruikt heerlijk! Dus van harte aanbevolen. Goed voor het millieu, dus gewoon doen. Je hoeft maar weinig van het poeder te gebruiken.
Geplaatst door: Tara 14-07-2013 23:53:00
Inmiddels meerdere wassen gedraaid met de bonte zuivere zeep variant!
Ik ben echt enorm tevreden!!!
De was is schoon, ruikt lekker en is superzacht!
Ik heb ook ratten en die hebben in de kooi een aantal hangmatjes, Deze kreeg ik inmiddels niet meer fris qua geur met een regulier wasmiddel.
Na een keer met zuivere zeep gewassen te hebben roken de doekjes weer fris en waren ze weer heerlijk schoon!
Nu nog even het oude wasmiddel opmaken en dan weer bestellen!
Geplaatst door: Anne 14-07-2013 20:41:20
Super service! En echt heerlijke geuren. Een klein probleempje is meer dan goed opgelost. En zojuist de tweede bestelling alweer geplaatst. Kortom; helemaal tevreden dus. Ik ga hier zeker blijven kopen.
Geplaatst door: Marloes 22-05-2013 20:11:15
Twee weken geleden een sample besteld voor het wassen van de luiers.
Het wasmiddel beviel zo goed dat ik deze week een grote zak heb besteld en ook een startersset met wasmiddel voor de witte was. De essentiële olie ruikt echt heerlijk! Ik heb direct een druppeltje in de emmer met vieze luiers gedaan; hopelijk wordt de vieze geur daarin wat minder. Wassen met deze wasmiddelen maakt wassen inderdaad weer een stukje leuker! Ook het houten maatschepje vind ik erg schattig!
Geplaatst door: Kirsten 8-05-2013 15:02:40
Ik heb een sample gekregen van Zuivere Zeep Baby Was. Ik heb er mijn luiers mee gewassen. Na 1 keer gebruiken merkte ik al dat de luiers schoner werden dan met het wasmiddel dat ik zelf gebruikte. Ik ga zeker nog meer bestellen!
Geplaatst door: Rienke 6-05-2013 20:54:44
Informatieve site, goede service! Ik heb het 'baby'-wasmiddel besteld, en gebruik het niet alleen voor luiers, maar voor al mijn was. Na een schoonmaakbeurtje voor mijn wasmachien geniet ik nu van heerlijk schone en frisse was. Ook het gebruik van azijn met druppels essentiële olie bevalt me goed - de luiers en handdoeken worden echt weer zacht.
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4