zerahbannerklein

Praktische informatie

De meeste producten die te koop zijn in onze Zerah webshop maken we zelf op ambachtelijke wijze. Klanten hebben veel keuze in geuren en ingrediënten. Ook gebruiken we geen chemische conserveermiddelen in onze producten. Veel producten maken we daarom op het moment dat ze besteld worden.

Openingstijden
Maandag      9:00 - 17:00
Dinsdag       9:00 - 17:00
Woensdag    Gesloten
Donderdag   9:00 - 17:00
Vrijdag        9:00 - 17:00

Verzenddagen
Maandag en donderdag zijn onze vaste productie- en verzenddagen. Alle bestellingen die voor een productiedag worden besteld, worden in principe op de volgende productiedag gemaakt en verzonden.

Verzendkosten
In de onderstaande tabel staan de verzendkosten per land weergegeven. Bij bestellingen boven de €28 (NL) en €45 (EU) vervallen de verzendkosten.
Land Verzendkosten
Nederland € 4,50
België € 9,00
Duitsland € 9,00
Frankrijk € 12,75
Verenigd Koninkrijk € 12,75

Bestelling ophalen in Wageningen
Het is mogelijk om bestellingen op te halen in Wageningen. Deze optie kan in het bestelproces gevonden worden bij de betaalmogelijkheden. Voor iDeal betalen en Vooruitbetaling per bank is er de mogelijkheid te kiezen voor een versie waar bij aangegeven staat: 'Ophalen in Wageningen, geen verzendkosten'.

Betaalmogelijkheden
In onze webshop kan betaald worden door middel van iDeal, Mister Cash, PayPal en door geld over te maken naar onze rekening.


Product in gebreke
Wanneer er iets mis is met een product, horen we het graag. We willen kwaliteit leveren en door het melden van gebreken kunnen we de kwaliteit van de producten verbeteren. Meld het ons als:
  • een product is beschadigd tijdens de verzending;
  • een verpakking kapot is of niet werkt;
  • een product snel niet meer goed is.
In de meeste gevallen sturen we een nieuw product of verpakking ter vervanging of bieden we aan het geld terug te storten.
Ook als je om een andere reden niet tevreden bent over een van onze producten, horen we dat graag. We willen onze producten graag verbeteren.

FAQ
Heb je nog meer praktische of inhoudelijke vragen over Zerah of over onze producten? Misschien staat het vraag en antwoord wel bij de veelgestelde vragen (FAQ).