zerahbannerklein
Lees hier wat andere klanten van Zerah en Zerah's producten vonden.
Geplaatst door: Ruth 9-04-2018 17:26:09
Beoordeling:
I began to use Zerah washing powder a number of months ago after being introduced to it by a friend who lives in the Netherlands. It's both natural and effective, and I highly recommend it! It also works out very cost effective compared with other natural brands, especially with the free postage to the UK for orders over €45. I also loved the little personal touch of a handwritten note - great customer service! Thank you!
Geplaatst door: Emmy 7-04-2018 21:18:56
Beoordeling:
Zerah produces amazing washing products that I would definitely recommend to everyone! Locally produced, natural, they work great and I can even avoid packaging by bringin in my own recipient.
Geplaatst door: Sandra 29-03-2018 20:11:09
Beoordeling:
Ik gebruik nu al een paar maanden Heavenly Haircare Shampoo voor normaal haar. En het bevalt super! Ik heb veel geëxperimenteerd met alternatieven op reguliere shampoo. Dit is een blijver. Ook zonder conditioner voelt mijn haar na het wassen goed als het droog is. Wat in eerste instantie een verrassing was, want na het uitspoelen voelt het natte haar eerst wat stugjes aan. Dit is een shampoo met een fijne ingrediëntenlijst die je haar niet uitdroogt. Ik heb de geuren sandalwood en spa sferen. Beide prettige geuren. Bedankt!
Geplaatst door: Esther Romkes 27-03-2018 11:03:15
Beoordeling:
In one word…fantastic! We are so thankful to have discovered Zerah washing powder. As a family wishing to use only natural products produced locally, Zerah is the perfect company for us.

We have been using the washing powder (for darks, lights and washable nappies) for over two years and it is brilliant; washes effectively, leaves no build up, doesn’t clog up the machine, and our clothes smell clean and fresh too.

In addition, we really appreciate Zerah’s ethical principles and care for their customers. We highly recommend Zerah washing powder; we only wish we had discovered it sooner! Thank you, Eliane & Kirsten!
Geplaatst door: Hilde Nash 23-03-2018 20:12:56
Beoordeling:
Al sinds 2013, toen onze zoon nog strikluiers droeg, gebruiken wij wasmiddel van Zerah. En nog steeds! Voor alle was (geen luiers meer ondertussen!) Ik gebruik voor alle was nu het bonte wasmiddel, verschillende geuren. En voor wol & delicate wasjes gebruik ik het heerlijke wolwasmiddel. (vroeger gebruikte ik het waspoeder speciaal voor luiers).
En af en toe eens een badparel voor in bad, dat vind onze kleuter ook geweldig. Ik kijk er altijd naar uit om opnieuw wasmiddel te bestellen en te gebruiken, echt top.
Geplaatst door: Jenneke Blanken 23-03-2018 18:31:06
Beoordeling:
Via mijn tante maakte ik kennis met het wasmiddel van Zerah. En dat kwam precies oo het juiste moment want tijdens mijn zwangerschap vond ik alle wasmiddelen stinken. Bovendien wilde ik graag een natuurlijk wasmiddel voor de kleine. En ik wil niet meer anders! De was wordt goed schoon en ik ben dol op de jasmijn geur.
De lanoline gebruik ik tenslotte overal voor. Kortom, ik ben fan!
Geplaatst door: Bianca 15-08-2016 16:04:05
Beoordeling:
Na een hele tijd geworsteld te hebben met verschillende blokken haarzeep kwam ik de Heavenly Haircare shampoo tegen. Wat een verademing! Geen gedoe meer met azijnspoelingen, zeepresidu wat niet uit m'n haar wil, vette haren... Gewoon heerlijk schone en frisse haren.
Geplaatst door: Marjon 11-07-2016 13:32:15
Beoordeling:
Erg fijne deo, je zweet nog wel maar je ruikt niet meer!
Geplaatst door: Anneloes 18-06-2016 20:56:55
Beoordeling:
De deo heb ik als kadootje gekregen, en wat ben ik er blij mee! Ik heb van jongs af aan al problemen met zweten en koop geregeld nieuwe kleding omdat het ruikt. Daarnaast ben ik al jaren op zoek naar een deo die me niet meer zo laat ruiken. Nu heb ik hem gevonden ! Ik kan zelfs kleding twee dagen aan!
Geplaatst door: Leontine 31-01-2016 20:17:01
Beoordeling:
Ik gebruik de baby body ontspanningsolie voor mijn eigen huid. In deze tijd voelt die vaak droog en schilferig aan. Het werkt fijn: het trekt snel genoeg in dat het niet in je kleding komt.
1 - 2 - 3 - 4 - Volgende