zerahbannerklein
Lees hier wat andere klanten van Zerah en Zerah's producten vonden.
Geplaatst door: Hilde 27-06-2018 16:52:41
Beoordeling:
Elke keer is het weer een feestje als ik weer mag bestellen bij jullie en daarna het pakketje weer komt. Een handgeschreven kaartje met een leuke persoonlijke noot. De heerlijk geurende wasmiddelen, die hun werk fantastisch doen! En... je kan elke keer een ander geurtje kiezen :D
De oude 'witte' handdoeken krijgen, met een extra schepje Swiftly Spotless en even inweken en wassen met Dazzling Detergent langzaam aan hun oude witte kleur terug :D.
Heb nog voorraad aan verzorgingsproducten staan, maar als die op zijn , ga ik ook zeker de producten van Zerah proberen!
En wat ik ook een hele goede actie vind: de lelijke eendjes! Niks producten afschrijven waarvan de verpakking net niet helemaal perfect is. Voor een gereduceerd tarief in de verkoop. Ik houd daar wel van. Het gaat tenslotte om het product en niet om de verpakking!
Geplaatst door: Leontine 28-04-2018 22:00:45
Beoordeling:
Over Swiftly Spotless ben ik zeer positief! Het verwijdert allerlei vlekken, ook al zijn ze van lang geleden.
Afgelopen week ging er rode wijn over mijn vestje.... Ik schrok., want dat zijn de lastige. Ik heb het eerst met water uitgespoeld, maar zag de contouren van de wijn nog. Daarna met Swiftly Spotless ingewreven en een tijdje laten staan. Eindresultaat: helemaal verdwenen!
De witte korreltjes blijven wel een beetje onhandig aan je vingers plakken bij het inwrijven. Maar goed, het resultaat weegt er ruimschoots tegenop.
Geplaatst door: Ruth 9-04-2018 17:26:09
Beoordeling:
I began to use Zerah washing powder a number of months ago after being introduced to it by a friend who lives in the Netherlands. It's both natural and effective, and I highly recommend it! It also works out very cost effective compared with other natural brands, especially with the free postage to the UK for orders over €45. I also loved the little personal touch of a handwritten note - great customer service! Thank you!
Geplaatst door: Emmy 7-04-2018 21:18:56
Beoordeling:
Zerah produces amazing washing products that I would definitely recommend to everyone! Locally produced, natural, they work great and I can even avoid packaging by bringin in my own recipient.
Geplaatst door: Sandra 29-03-2018 20:11:09
Beoordeling:
Ik gebruik nu al een paar maanden Heavenly Haircare Shampoo voor normaal haar. En het bevalt super! Ik heb veel geëxperimenteerd met alternatieven op reguliere shampoo. Dit is een blijver. Ook zonder conditioner voelt mijn haar na het wassen goed als het droog is. Wat in eerste instantie een verrassing was, want na het uitspoelen voelt het natte haar eerst wat stugjes aan. Dit is een shampoo met een fijne ingrediëntenlijst die je haar niet uitdroogt. Ik heb de geuren sandalwood en spa sferen. Beide prettige geuren. Bedankt!
Geplaatst door: Esther Romkes 27-03-2018 11:03:15
Beoordeling:
In one word…fantastic! We are so thankful to have discovered Zerah washing powder. As a family wishing to use only natural products produced locally, Zerah is the perfect company for us.

We have been using the washing powder (for darks, lights and washable nappies) for over two years and it is brilliant; washes effectively, leaves no build up, doesn’t clog up the machine, and our clothes smell clean and fresh too.

In addition, we really appreciate Zerah’s ethical principles and care for their customers. We highly recommend Zerah washing powder; we only wish we had discovered it sooner! Thank you, Eliane & Kirsten!
Geplaatst door: Hilde Nash 23-03-2018 20:12:56
Beoordeling:
Al sinds 2013, toen onze zoon nog strikluiers droeg, gebruiken wij wasmiddel van Zerah. En nog steeds! Voor alle was (geen luiers meer ondertussen!) Ik gebruik voor alle was nu het bonte wasmiddel, verschillende geuren. En voor wol & delicate wasjes gebruik ik het heerlijke wolwasmiddel. (vroeger gebruikte ik het waspoeder speciaal voor luiers).
En af en toe eens een badparel voor in bad, dat vind onze kleuter ook geweldig. Ik kijk er altijd naar uit om opnieuw wasmiddel te bestellen en te gebruiken, echt top.
Geplaatst door: Jenneke Blanken 23-03-2018 18:31:06
Beoordeling:
Via mijn tante maakte ik kennis met het wasmiddel van Zerah. En dat kwam precies oo het juiste moment want tijdens mijn zwangerschap vond ik alle wasmiddelen stinken. Bovendien wilde ik graag een natuurlijk wasmiddel voor de kleine. En ik wil niet meer anders! De was wordt goed schoon en ik ben dol op de jasmijn geur.
De lanoline gebruik ik tenslotte overal voor. Kortom, ik ben fan!
Geplaatst door: Bianca 15-08-2016 16:04:05
Beoordeling:
Na een hele tijd geworsteld te hebben met verschillende blokken haarzeep kwam ik de Heavenly Haircare shampoo tegen. Wat een verademing! Geen gedoe meer met azijnspoelingen, zeepresidu wat niet uit m'n haar wil, vette haren... Gewoon heerlijk schone en frisse haren.
Geplaatst door: Marjon 11-07-2016 13:32:15
Beoordeling:
Erg fijne deo, je zweet nog wel maar je ruikt niet meer!
1 - 2 - 3 - 4 - Volgende

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken (functionele cookies voor bijvoorbeeld het plaatsen van producten in je winkelmandje) en cookies om via Google Analytics (anoniem) bij te houden hoeveel mensen onze website bezoeken, hoe mensen op onze website terecht komen en welke delen van onze website bezocht worden. We zijn er op tegen om persoonlijke informatie en informatie over het surfgedrag van mensen te verzamelen voor het plaatsen van persoonlijk aangepaste advertenties, hier doen wij dus niet aan mee. Door het gebruiken van de website, accepteer je de functionele cookies en de cookies die we voor Google Analytics gebruiken om onze website te verbeteren. Lees meer over hoe we met cookies en gegevens omgaan in onze Privacyverklaring.
SLUITEN