headerzomer2019
Lees hier wat andere klanten van Zerah en Zerah's producten vonden.
Geplaatst door: Sandra 21-05-2019 15:58:38
Beoordeling:
Ik ben al langer fan van jullie shampoo en heb daar al eens een review over geschreven. Ook de wolwaszeep vind ik goed. Deze keer had ik gewoon voor de leuk de badmelts zonder etherische olie aan mijn bestellijstje toegevoegd. Ik kan het niet laten daar een reactie op te geven. Echt wauw! De chocoladegeur van de cacaoboter is heerlijk. Zeer tevreden. Omdat ik lang met jullie producten doe bestel ik niet vaak. Maar ik denk dat de badmelts veel te snel op zijn :)
Geplaatst door: Morgane 5-04-2019 18:25:04
Beoordeling:
Jaren ben ik op zoek geweest naar deo's die mij konden helpen. Ik heb vaak last van zweet en vond maar niet de juiste behandelingen. De deo's van Zerah werken top! Geen vieze geurtjes en veel minder zweten! Ook van de shampoo anti-roos ben ik heel erg tevreden. Het doet wat het belooft!
Geplaatst door: Arianne 7-03-2019 12:12:35
Beoordeling:
Ik heb een paar weken de deodorant gekocht. Heel fijn dat er een geurloos-optie is en nog fijner dat deze deodorant echt werkt! Helemaal geen nare luchtjes meer, terwijl ik toch echt wel transpireer.
Ook van de de verpakking word ik blij. Minimaal en functioneel.
Geplaatst door: Ellen Dijkman 31-01-2019 22:12:16
Beoordeling:
ik bestel nu al 4 jaar mijn wasmiddel bij Zerah. ik heb nooit meer stinkende was of een muffe wasmachine. mijn kleding wordt super mooi schoon zonder overheersende parfum lucht. verder ben ik met twee kinderen absolute fan van de swiftly spotless. Zelfs op de meest mooie kleurrijke kleding werkt dit zonder de kleding te beschadigen. En de witte was wordt er ook weer erg mooi wit van. Kortom ik ben groot fan.
Geplaatst door: Jeanine 21-08-2018 12:24:16
Beoordeling:
Ik heb een paar weken geleden jullie shampoo gekocht.
Heb het nu een paar keer gebruikt en ben er echt heel blij mee!

Ik was mijn haar 1 keer in de 4 á 5 dagen en zeep het 1 keer in.
Met reguliere shampoo moest ik het altijd 2x doen en was het na 2 dagen echt vet. Nu is het na 5 dagen nog niet vet.

Tijdens het wassen ruikt het heerlijk maar voelt het wel een beetje stroef aan. Ik had altijd veel jeuk op mijn hoofdhuid van reguliere shampoo, maar dat is nu ook aanzienlijk minder.

Als mijn haar uiteindelijk is opgedroogd voelt het zacht en blijft het echt goed in model zitten. Conditioner is dus zeker overbodig door de haver.


Kortom bedankt voor jullie mooie product! Voor mij werkt het super.
Geplaatst door: Jeanine 21-08-2018 11:48:44
Beoordeling:
Ik heb een paar weken geleden jullie shampoo gekocht.
Heb het nu een paar keer gebruikt en ben er echt heel blij mee!

Ik was mijn haar 1 keer in de 4 á 5 dagen en zeep het 1 keer in.
Met reguliere shampoo moest ik het altijd 2x doen en was het na 2 dagen echt vet. Nu is het na 5 dagen nog niet vet.

Tijdens het wassen ruikt het heerlijk maar voelt het wel een beetje stroef aan. Ik had altijd veel jeuk op mijn hoofdhuid van reguliere shampoo, maar dat is nu ook aanzienlijk minder.

Als mijn haar uiteindelijk is opgedroogd voelt het zacht en blijft het echt goed in model zitten. Conditioner is dus zeker overbodig door de haver.


Kortom bedankt voor jullie mooie product! Voor mij werkt het super.
Geplaatst door: Hilde 27-06-2018 16:52:41
Beoordeling:
Elke keer is het weer een feestje als ik weer mag bestellen bij jullie en daarna het pakketje weer komt. Een handgeschreven kaartje met een leuke persoonlijke noot. De heerlijk geurende wasmiddelen, die hun werk fantastisch doen! En... je kan elke keer een ander geurtje kiezen :D
De oude 'witte' handdoeken krijgen, met een extra schepje Swiftly Spotless en even inweken en wassen met Dazzling Detergent langzaam aan hun oude witte kleur terug :D.
Heb nog voorraad aan verzorgingsproducten staan, maar als die op zijn , ga ik ook zeker de producten van Zerah proberen!
En wat ik ook een hele goede actie vind: de lelijke eendjes! Niks producten afschrijven waarvan de verpakking net niet helemaal perfect is. Voor een gereduceerd tarief in de verkoop. Ik houd daar wel van. Het gaat tenslotte om het product en niet om de verpakking!
Geplaatst door: Leontine 28-04-2018 22:00:45
Beoordeling:
Over Swiftly Spotless ben ik zeer positief! Het verwijdert allerlei vlekken, ook al zijn ze van lang geleden.
Afgelopen week ging er rode wijn over mijn vestje.... Ik schrok., want dat zijn de lastige. Ik heb het eerst met water uitgespoeld, maar zag de contouren van de wijn nog. Daarna met Swiftly Spotless ingewreven en een tijdje laten staan. Eindresultaat: helemaal verdwenen!
De witte korreltjes blijven wel een beetje onhandig aan je vingers plakken bij het inwrijven. Maar goed, het resultaat weegt er ruimschoots tegenop.
Geplaatst door: Ruth 9-04-2018 17:26:09
Beoordeling:
I began to use Zerah washing powder a number of months ago after being introduced to it by a friend who lives in the Netherlands. It's both natural and effective, and I highly recommend it! It also works out very cost effective compared with other natural brands, especially with the free postage to the UK for orders over €45. I also loved the little personal touch of a handwritten note - great customer service! Thank you!
Geplaatst door: Emmy 7-04-2018 21:18:56
Beoordeling:
Zerah produces amazing washing products that I would definitely recommend to everyone! Locally produced, natural, they work great and I can even avoid packaging by bringin in my own recipient.
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - Volgende

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken (functionele cookies voor bijvoorbeeld het plaatsen van producten in je winkelmandje) en cookies om via Google Analytics (anoniem) bij te houden hoeveel mensen onze website bezoeken, hoe mensen op onze website terecht komen en welke delen van onze website bezocht worden. We zijn er op tegen om persoonlijke informatie en informatie over het surfgedrag van mensen te verzamelen voor het plaatsen van persoonlijk aangepaste advertenties, hier doen wij dus niet aan mee. Door het gebruiken van de website, accepteer je de functionele cookies en de cookies die we voor Google Analytics gebruiken om onze website te verbeteren. Lees meer over hoe we met cookies en gegevens omgaan in onze Privacyverklaring.
SLUITEN