zerahbannerklein
Lees hier wat andere klanten van Zerah en Zerah producten vonden.
Geplaatst door: Bianca 15-08-2016 16:04:05
Beoordeling:
Na een hele tijd geworsteld te hebben met verschillende blokken haarzeep kwam ik de Heavenly Haircare shampoo tegen. Wat een verademing! Geen gedoe meer met azijnspoelingen, zeepresidu wat niet uit m'n haar wil, vette haren... Gewoon heerlijk schone en frisse haren.
Geplaatst door: Marjon 11-07-2016 13:32:15
Beoordeling:
Erg fijne deo, je zweet nog wel maar je ruikt niet meer!
Geplaatst door: Anneloes 18-06-2016 20:56:55
Beoordeling:
De deo heb ik als kadootje gekregen, en wat ben ik er blij mee! Ik heb van jongs af aan al problemen met zweten en koop geregeld nieuwe kleding omdat het ruikt. Daarnaast ben ik al jaren op zoek naar een deo die me niet meer zo laat ruiken. Nu heb ik hem gevonden ! Ik kan zelfs kleding twee dagen aan!
Geplaatst door: Leontine 31-01-2016 20:17:01
Beoordeling:
Ik gebruik de baby body ontspanningsolie voor mijn eigen huid. In deze tijd voelt die vaak droog en schilferig aan. Het werkt fijn: het trekt snel genoeg in dat het niet in je kleding komt.
Geplaatst door: Hannelore Bloemen 24-01-2016 13:05:13
Beoordeling:
Over Heavenly Haircare anti-roos Teatree: deze shampoo doet exact wat ie belooft! Bovendien voelt mijn haar heerlijk zacht aan en is mijn roos geminderd!
Geplaatst door: A. Faber 28-06-2015 17:20:13
Ontzettend blij ben ik met het ontdekken van jullie webwinkel! Ik maakte zelf wasmiddel en deodorant, maar was nooit helemaal tevreden. Nu ik jullie wasmiddel en deodrant vanille gebruik, ben ik weer helemaal blij. De was geurt heerlijk en ik ook. Jullie zijn voor mij een blijvertje!
Geplaatst door: Amadeus de Koning 30-03-2015 13:55:51
Ik heb Zuivere Zeep wasmiddel besteld en het werkt erg goed. De kleding komt schoon en neutraal geurend uit de machine. Soms moest ik iets meer gebruiken, maar ik heb ook een trommel van 10kg. De ingredienten van Zuivere Zeep zijn van hoge kwaliteit en het is zuinig in gebruik. Al met al een aanrader!
Geplaatst door: Zuivere Zeep Team 26-03-2015 15:35:41
Mariska, het klopt dat je ook zelf op een makkelijke manier wasmiddelen thuis kunt maken. Leuk dat je dat ook doet! Wij voegen bij onze producten ook ingrediënten toe die moeilijk te verkrijgen zijn en een extra werking hebben en hebben ook plezier in het aanbieden van speciale geuren. Daarnaast leveren wij de service dat wij het product maken voor wie daar geen tijd voor heeft -.
Geplaatst door: mariska straathof 14-02-2015 20:00:01
Ruikt wel lekker, maar ik heb eens gekeken wat erin zit. Voornamelijk huishoudsoda. Nou, dat koop je voor bijna niks. En daar was ik al geregeld mee. Klein scheutje lavendelolie of een ander geurtje erbij en klaar. Nog milieuvriendelijker, want ik haal de soda heel goedkoop en vlakbij en de geur bij de lokale drogist. Niks ten nadele van Zuivere Zeep, maar het kan dus heel makkelijk veel goedkoper.
Geplaatst door: Hanne 10-02-2015 17:52:14
Deze zeep is zijn geld waard! Geen gedoe met wasverzachter, goed voor de machine, ruikt heerlijk en altijd snel geleverd. Ik ben van fan van rosalina tea tree en hoop dat deze in het assortiment blijft!
1 - 2 - 3 - Volgende