zerahbannerklein

Verkooppunten

Onze producten worden in verschillende winkels en webwinkels in Nederland en België verkocht. Onze verdeler in België is Baby Groothandel. Verder staan we op een aantal vaste beurzen of markten.

Winkels en webwinkels in Nederland

Heb je interesse in het wederverkopen van onze producten in een winkel of webwinkel in Nederland? Neem dan hier contact met ons op.

BioLokaal
BioLokaal bied in Coevorden en omstreken biologische groentekratten aan en heeft daarnaast een webwinkel met duurzame en biologische producten. Het bedrijf heeft oog voor ambacht en een missie om gezondheid via pure producten te stimuleren. Alles met zorg en liefde voor mens en de natuur.
 
www.biolokaal.nu
Zerah producten: wasmiddelen en verzorgingsproducten


De Billenboetiek
De Billenboetiek heeft zich helemaal gespecialiseerd in het verkopen van en informatie geven over wasbare luiers. Ze willen zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met wasbare luiers en geven informatie over wat de voordelen voor jezelf en voor het milieu zijn.
 www.billenboetiek.nl
Zerah producten: billensprayDe Nieuwe Graanschuur
Deze biologische, verpakkingsarme winkel is een coöperatie die de lokale biologische landbouw wil ondersteunen. Ze kopen zo lokaal mogelijk in en stimuleren verpakkingsvrije en verpakkingsarme inkoop. Ook bieden ze verse afhaalmaaltijden aan. Naast (biologisch) voedsel hebben ze ook een groot assortiment aan verzorgingsproducten en huishoudelijke producten. Zo is het een winkel waar je al je dagelijkse boodschappen op een verantwoorde manier kunt halen!
Bloemendalsestraat 19 in Amersfoort
Zerah producten: deodorant en badmeltsLieve Luiers
De naam doet het al vermoeden. Lieve Luiers heeft zich gespecialiseerd in wasbare luiers. In deLieve Luiers logo webwinkel is een groot assortiment aan wasbare luiers te vinden met allerhande prints. Ook kun je hier een huurpakket bestellen als je eerst verschillende soorten luiers zou willen proberen, voor je ze aanschaft. En als je zo'n huurpakket bestelt kan het maar zo zijn dat je er Zerah Diaper Detergent wasmiddel bij geleverd krijgt! Ook om uit te testen natuurlijk als je aan het grote wasbare luieravontuur begint.
 
www.lieveluiers.nl
Zerah producten: wasmiddelen
.


't RyahuisLogo t Ryahuis
In Zuidlaren is 't Ryahuis te vinden: een uitgebreide breiwinkel met een groot assortiment aan garens. Of, zoals klanten het ook wel noemen: een snoepwinkel vol bolletjes, garens en prachtige kleuren. 't Ryahuis staat voor kwaliteit en deskundig advies. Er staat koffie of thee voor je klaar en er worden vaak workshops gegeven.
 
Telefoonstraat 26 in Zuidlaren
Zerah producten: wolwasmiddelTrollenwol
Deze uitgebreide winkel met alles voor breien, haken, spinnen en vilten verdiept zich veel in de Trollenwol logoproducten die ze verkopen. Ze zijn gespecialiseerd in scandinavisch brei-design en hebben een grote variatie aan Noorse en Zweedse wol in de winkel. Trollenwol is heel veel kleur, materiaal, uniek ontwerp, boeken en advies.
 
Traaij 7 in Driebergen-Rijsenburg
Zerah producten: wolwasmiddel en lanoline


Wol zo Eerlijk
Wol zo Eerlijk heeft zich gespecialiseerd in duurzame & fairtrade handwerkmaterialen. Ze verkopen eerlijke garens en accessoires, zorgvuldig geselecteerd op duurzame en fairtrade kenmerken. Diervriendelijk, ecovriendelijk, vrij van kinderarbeid. Met een goed, transparant verhaal. En een eerlijke prijs voor alle partijen. Beter voor mens, dier en milieu! Zodat ook jij met een gerust hart kunt handwerken.
 
Winkel: Brinkstraat 2a in Vries.
 
Webwinkel: www.wol-zo-eerlijk.nl
Zerah producten: wolwasmiddel en lanoline
Winkels en webwinkels in België
In België verkopen we onze producten via Baby Groothandel als exclusieve verdeler. Baby Groothandel is een expert in lokale producten. Ze werken samen met verschillende lokale ateliers, zoals de onze. Ze richten zich daarbij op wasbare luiers, ecologische assecoires, unieke babyartikelen en ecologische wasmiddelen en verzorgingsproducten. Heb je voor je Belgische winkel of webwinkel interesse in onze producten? Lees dan meer op de website van Baby Groothandel en neem contact met hen op.

De onderstaande winkels en webwinkels zijn op het moment verkopers van Zerah producten, via Baby Groothandel.


Anders Winkelen
Deze ecologische verpakkingsvrije winkel is in 2018 geopend in Viltvoorde. Ze hebben voedingsmiddelen, maar ook allerlei onderhouds- en verzorgingsproducten.
 
Toekomststraat 51 in Viltvoorde
Zerah producten: verzorgingsproductenCONTENT
Deze coöperatieve voedingswinkel zonder verpakkingen biedt alle producten aan voor dagelijks gebruik. Hun kernwaarden Zonder Zakske, Lokaal met Verhaal en Lekker Buurten zeggen genoeg. Neem dus je eigen verpakking mee en vul die in de winkel met wat je nodig hebt. Of kom naar een van de lezingen of workshops.
 
Tiensestraat 259 in Leuven
Zerah producten: deodorant


De Babykangoeroe
Verbinding staat centraal bij de Babykangoeroe. Verbinding met je baby en verbinding met jezelf. In de webwinkel zijn draagdoeken te koop en diverse verzorgingsproducten en speelgoed. Daarnaast kun je informatie vinden en workshops volgen over babymassage, dragen, babygebaartjes en verbinding met jezelf.
 
www.debabykangoeroe.be
Zerah producten: wasmiddelenEcoBaby
De ecologische geboortewinkel en webshop van EcoBaby gaat voor handgemaakte producten onder het motto: 'hier lopen de waren niet van de band, hier maakt men ze nog met heel het hart en met de hand.' Er worden wasbare luiers verkocht en draagdoeken, dekentjes, babyverzorgingsproducten en wasmiddelen.
Bronstraat 5 in Hoegaarden
 
www.ecobaby.be
Zerah producten: wasmiddelen en (baby)verzorgingsproductenKabas
Kabas staat voor verpakkingsvrij, lokaal, biologisch en kwaliteit. Kabas biedt voeding, onderhoudsproducten en gebruiksgoederen aan die helpen om verpakkingsvrij(er) te leven! Neem je bokalen, zakken, doosjes… mee en kom een kijkje nemen naar het aanbod in deze winkel. De winkel is begin 2017 open gegaan en wil laten zien hoe je milieubewuster kunt winkelen. Ook geven ze lokale leveranciers voorrang en laten zien wat de alternatieven zijn voor plastic verpakkingen.
 
Keizerstraat 17 in Mechelen
Zerah producten: wasmiddelen


Kiddybibs
Van pionier op het gebied van wasbare luiers is Kiddybips in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot een volwaardige ecologische geboortewinkel met een ruim assortiment artikelen gaande van verschillende luiersystemen, draagdoeken, natuurlijke verzorgingsproducten, ecologische knuffels, houten speelgoed, hippe bio-kleding, outdoor kledij, wol/zijde ondergoed, warme wollen sokken, lederen pantoffels en eerste stapschoentjes.
Dampoortstraat 23 in Gent
 
www.kiddybips.be
Zerah producten: wasmiddelenKlinder
Deze verpakkingsvrije winkel opent zijn deuren op 1 december 2018. Bij Klinder vind je alles wat je nodig hebt om de zoektocht naar een zero waste leven te starten. Van bamboe tandenborstels en rietjes tot handtassen en kaarsen van gerecyclede materialen.
Lombaardstraat 13 in Hasselt.
Zerah producten: wasmiddelen, shampoo, deodorant en badmeltsLa Petite Constance
Deze verpakkingsvrije winkel wordt met passie en kennis gerunt. Je kunt er biologische voedingsmiddelen halen en ecologische huishoudproducten. Neem je eigen bakje of zakje mee en kom naar de winkel.
 
Rue de la Madeleine 63 in Tournai, Hainaut.
Zerah producten: shampoo Normaal Haar, Vet Haar en Anti-RoosOHNE
Op 6 oktober heeft OHNE alweer haar derde winkel geopend! Het OHNE winkelconcept steunt op drie pijlers: afvalarm, korte keten en biologisch; in die volgorde. Ze zetten in op dagelijkse verbruiksgoederen: in de eerste plaats voeding maar daarnaast ook onderhoudsproducten en cosmetica.
 
Winkel 1: Steendam 59 in Gent
 
Winkel 2: Koningin Elisabethlaan 22 in Gent
 
Winkel 3: Hundelgemsebaan 117 in Zwalm

Zerah producten: wasmiddelen en verzorgingsproducten


Olleke Bolleke
De winkel Olleke Bolleke bevind zich in Geel en is gespecialiseerd in katoenen luiers, houten speelgoed, draagdoeken, ecologische wasmiddelen, natuurlijke verzorgingsproducten en biovoeding. Op drie dagen in de week bieden ze ook verse groenten en fruit aan. Het assortiment is hiermee veelzijdig.
Elsum 16 in Geel
 
www.ollekebolleke.net
Zerah producten: wasmiddelen
en deodorantsticks


ROBUUST!
Als eerste verpakkingsvrije winkel van België was Robuust er vroeg bij. Toen het concept zero wast nog niet erg bekend was begonnen ze aan hun missie om de hoeveelheid afval te verminderen. Robuust wil nog steeds mensen inspireren en richt zich op biologische, hervulbare, natuurlijke, seizoensgebonden, verpakkingsvrije voedingsmiddelen en andere producten.
 
Reyndersstraat 2/1 in Antwerpen
Zerah producten: wasmiddelen


Yomi & Loutje
Naast een winkel en webwinkel met producten voor bewust en natuurlijk ouderschap, zijn er bij Yomi&Loutje ook allerlei workshops te volgen. Zo kun je de producten kopen die je voor natuurlijk ouderschap nodig hebt en die meteen leren gebruiken. Bijvoorbeeld in een workshop over draagdoeken, wasbare luiers of baby massage.
Otegemstraat 149 in Zwevegem
 
www.yomi-loutje.be
Zerah producten: verzorgingsproductenZonnehoed
Deze winkel en webwinkel heeft allerlei artikelen voor natuurlijk ouderschap. Daarnaast is er de mogelijkheid om een draagconsulent om advies te vragen en workshops te volgen over natuurlijke verzorging, draagdoeken en wasbare luiers.
Sylvain van de Veldestraat 7 in Zwalm
 
www.zonnehoed.be
Zerah producten: verzorgingsproducten
Beurzen en markten

Ouders Natuurlijk beurs
De Ouders Natuurlijk beurs is al jaren dé beurs voor (toekomstige) ouders. Op de beurs leer je meer over de behoeften van jouw kind en doe je inspiratie op om van een huis echt een thuis te maken. Met meer dan 100 stands is de beurs relaxed, gemoedelijk, inspirerend en bovenal kindvriendelijk!
 
We staan elk jaar op de voorjaarseditie in juni in het Fletcher Hotel in Doorwerth.

Molenmarkt Wageningen
De Molenmarkt is een lokale markt in Wageningen waar lokale producten worden verkocht en organisaties zichzelf kunnen presenteren
.
 
Elk jaar georganiseerd in september rondom de molen 'de Vlijt' in Wageningen.

 
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken (functionele cookies voor bijvoorbeeld het plaatsen van producten in je winkelmandje) en cookies om via Google Analytics (anoniem) bij te houden hoeveel mensen onze website bezoeken, hoe mensen op onze website terecht komen en welke delen van onze website bezocht worden. We zijn er op tegen om persoonlijke informatie en informatie over het surfgedrag van mensen te verzamelen voor het plaatsen van persoonlijk aangepaste advertenties, hier doen wij dus niet aan mee. Door het gebruiken van de website, accepteer je de functionele cookies en de cookies die we voor Google Analytics gebruiken om onze website te verbeteren. Lees meer over hoe we met cookies en gegevens omgaan in onze Privacyverklaring.
SLUITEN