headerherfst21
Ervaringen en reviews klanten

Lees hier wat andere klanten Zerah's producten vinden en laat ook je eigen review achter!
We belonen de moeite van het schrijven van een eerlijke review met 10% korting bij je volgende bestelling.

Laat je liever een review achter bij Google of Facebook? Daar zijn we net zo blij mee, laat je het dan even weten?
Want ook dan ontvang je korting op je eerstvolgende bestelling!

Geplaatst door: Michelle Jansen 1-11-2021 10:08:31
Beoordeling:
Sinds een jaar maak ik gebruik van jullie wasmiddel en wat ben ik daar blij mee!! Mijn kleding blijft langer mooi, wordt goed schoon en ruikt heerlijk fris. Ook maak ik gebruik van jullie luierwasmiddel. Ze maken de luiers goed schoon en laat ze heerlijk ruiken en ze worden er niet hard van!
Geplaatst door: c woudstra 21-06-2021 16:24:29
Beoordeling:
ik ben heel blij met het wasmiddel, zuinig in gebruik en toch heel schoon en fris.
ik ben heel tevreden met de shampoo, hier ben ik ozo blij mee, zelfs de kapster zag dat mijn haar mooier was ,
had ik t maar jaren eerder gedaan:) al met al, jullie zijn goed bezig.
Geplaatst door: Wendy 6-04-2021 15:43:58
Beoordeling:
Dankzij een tip van een vriendin heb ik na lang zoeken eindelijk een deodorant gevonden die wél werkt; de Divine serie van Zerah. De deo is heel zuinig in gebruik en voelt fijn op de huid. Geen irritaties en vooral geen vervelende geurtjes. Superblij mee en ik raad hem dan ook iedereen aan!
Geplaatst door: Audrey 8-11-2020 20:13:13
Beoordeling:
Ik gebruik nu ruim een maand bio divine deo. Ik ben heel erg tevreden met dit product! Ik heb jarenlang last gehad van nare transpiratiegeurtjes. Nu ik het elke ochtend op de schone huid aanbreng, is dit voorbij. Ik transpireer nog wel, maar ruik het niet meer
Geplaatst door: corrie woudstra 1-10-2020 10:52:59
Beoordeling:
Ik gebruik nu al een jaar ongeveer het wasmiddel en ben erg blij deze keuze gemaakt te hebben
wij zijn maar samen dus kunnen heel lang met 1 pak, maar daar zo blij om.
mooi werk Eliane en collega s
Geplaatst door: Caroline van Muijen 6-02-2020 16:19:21
Beoordeling:
Ik ben erg tevreden over Zerah. Ik denk dat ik nu ruim een jaar wasmiddel hier bestel en dit bevalt goed. Lekkere geuren en je doet er lang mee! Ik heb mijn moeder ook overtuigd, dus nu op naar meer mensen die overstappen op dit wasmiddel!
Geplaatst door: Sandra 21-05-2019 15:58:38
Beoordeling:
Ik ben al langer fan van jullie shampoo en heb daar al eens een review over geschreven. Ook de wolwaszeep vind ik goed. Deze keer had ik gewoon voor de leuk de badmelts zonder etherische olie aan mijn bestellijstje toegevoegd. Ik kan het niet laten daar een reactie op te geven. Echt wauw! De chocoladegeur van de cacaoboter is heerlijk. Zeer tevreden. Omdat ik lang met jullie producten doe bestel ik niet vaak. Maar ik denk dat de badmelts veel te snel op zijn :)
Geplaatst door: Morgane 5-04-2019 18:25:04
Beoordeling:
Jaren ben ik op zoek geweest naar deo's die mij konden helpen. Ik heb vaak last van zweet en vond maar niet de juiste behandelingen. De deo's van Zerah werken top! Geen vieze geurtjes en veel minder zweten! Ook van de shampoo anti-roos ben ik heel erg tevreden. Het doet wat het belooft!
Geplaatst door: Arianne 7-03-2019 12:12:35
Beoordeling:
Ik heb een paar weken de deodorant gekocht. Heel fijn dat er een geurloos-optie is en nog fijner dat deze deodorant echt werkt! Helemaal geen nare luchtjes meer, terwijl ik toch echt wel transpireer.
Ook van de de verpakking word ik blij. Minimaal en functioneel.
Geplaatst door: Ellen Dijkman 31-01-2019 22:12:16
Beoordeling:
ik bestel nu al 4 jaar mijn wasmiddel bij Zerah. ik heb nooit meer stinkende was of een muffe wasmachine. mijn kleding wordt super mooi schoon zonder overheersende parfum lucht. verder ben ik met twee kinderen absolute fan van de swiftly spotless. Zelfs op de meest mooie kleurrijke kleding werkt dit zonder de kleding te beschadigen. En de witte was wordt er ook weer erg mooi wit van. Kortom ik ben groot fan.
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - Volgende

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken (functionele cookies voor bijvoorbeeld het plaatsen van producten in je winkelmandje) en cookies om via Google Analytics (anoniem) bij te houden hoeveel mensen onze website bezoeken, hoe mensen op onze website terecht komen en welke delen van onze website bezocht worden. We zijn er op tegen om persoonlijke informatie en informatie over het surfgedrag van mensen te verzamelen voor het plaatsen van persoonlijk aangepaste advertenties, hier doen wij dus niet aan mee. Door het gebruiken van de website, accepteer je de functionele cookies en de cookies die we voor Google Analytics gebruiken om onze website te verbeteren. Lees meer over hoe we met cookies en gegevens omgaan in onze Privacyverklaring.
SLUITEN