zomer2022
Ervaringen en reviews klanten

Lees hier wat andere klanten Zerah's producten vinden en laat ook je eigen review achter!
We belonen de moeite van het schrijven van een eerlijke review met 10% korting bij je volgende bestelling.

Laat je liever een review achter bij Google of Facebook? Daar zijn we net zo blij mee, laat je het dan even weten?
Want ook dan ontvang je korting op je eerstvolgende bestelling!

Geplaatst door: Gea van Dijk 17-02-2022 09:40:04
Beoordeling:
Ik zit aan een bakje koffie met een lekker chocolaatje. Grappig is dat: om te eten en in mijn persoonlijke verzorging gaat mijn voorkeur naar hetzelfde. Een chocolaatje of koekje met de smaak van sinaasappel erbij is mij favoriet. Als ik in bad ga is mijn eerste keus tegenwoordig vaak een badmelt chocolade/sinasappel. Hoewel de geur ; Spa sferen ook erg lekker is.
Nou, daar dacht ik dus aan terwijl in mijn kopje koffie dronk.
Geplaatst door: Gea van Dijk 27-01-2022 14:39:42
Beoordeling:
Ik ben echt blij met alle artikelen die ik tot nu toe van Zerah heb gebruikt. De deo’s maken echt waar wat er gezegd wordt. De gehele dag geen nare luchtjes. Ik doe shirts en truitjes dagelijks in de was maar nu niet meer omdat ze onder de oksels ruiken. Echt fijn! Lipbalsem is ook heel fijn, smeert gemakkelijk en de kleindochters zeiden; die is lekker oma! Ik heb met de feestdagen een aantal probeer-pakketjes weggegeven en ook daar komen positieve reacties van terug. Ga zo door zerah. Volgende keer ga ik wasmiddelen proberen.
Geplaatst door: Gea van Dijk 9-12-2021 07:59:53
Beoordeling:
Tijdens een verjaardag bij vrienden (ouders Eliane) hoorde ik over Zerah. Ik gebruik al langer etherische olie in een diffuser en bestelde er een aantal bij Zerah. In de shop ook de badmelts gevonden en besteld. Wat heerlijk zeg. Subtiele geuren, heerlijk zachte huid. Heel blij mee. Nu ook deo besteld omdat die in de reviews zo geprezen worden. Ben benieuwd en jullie horen me daar vast nog over in een volgende review.
De lelijke eendjes vind ik prijzenswaardig. Niet wegdoen maar tegen gereduceerde prijs verkopen. Ik ben fan!
Geplaatst door: Michelle Jansen 1-11-2021 10:08:31
Beoordeling:
Sinds een jaar maak ik gebruik van jullie wasmiddel en wat ben ik daar blij mee!! Mijn kleding blijft langer mooi, wordt goed schoon en ruikt heerlijk fris. Ook maak ik gebruik van jullie luierwasmiddel. Ze maken de luiers goed schoon en laat ze heerlijk ruiken en ze worden er niet hard van!
Geplaatst door: c woudstra 21-06-2021 16:24:29
Beoordeling:
ik ben heel blij met het wasmiddel, zuinig in gebruik en toch heel schoon en fris.
ik ben heel tevreden met de shampoo, hier ben ik ozo blij mee, zelfs de kapster zag dat mijn haar mooier was ,
had ik t maar jaren eerder gedaan:) al met al, jullie zijn goed bezig.
Geplaatst door: Wendy 6-04-2021 15:43:58
Beoordeling:
Dankzij een tip van een vriendin heb ik na lang zoeken eindelijk een deodorant gevonden die wél werkt; de Divine serie van Zerah. De deo is heel zuinig in gebruik en voelt fijn op de huid. Geen irritaties en vooral geen vervelende geurtjes. Superblij mee en ik raad hem dan ook iedereen aan!
Geplaatst door: Audrey 8-11-2020 20:13:13
Beoordeling:
Ik gebruik nu ruim een maand bio divine deo. Ik ben heel erg tevreden met dit product! Ik heb jarenlang last gehad van nare transpiratiegeurtjes. Nu ik het elke ochtend op de schone huid aanbreng, is dit voorbij. Ik transpireer nog wel, maar ruik het niet meer
Geplaatst door: corrie woudstra 1-10-2020 10:52:59
Beoordeling:
Ik gebruik nu al een jaar ongeveer het wasmiddel en ben erg blij deze keuze gemaakt te hebben
wij zijn maar samen dus kunnen heel lang met 1 pak, maar daar zo blij om.
mooi werk Eliane en collega s
Geplaatst door: Caroline van Muijen 6-02-2020 16:19:21
Beoordeling:
Ik ben erg tevreden over Zerah. Ik denk dat ik nu ruim een jaar wasmiddel hier bestel en dit bevalt goed. Lekkere geuren en je doet er lang mee! Ik heb mijn moeder ook overtuigd, dus nu op naar meer mensen die overstappen op dit wasmiddel!
Geplaatst door: Sandra 21-05-2019 15:58:38
Beoordeling:
Ik ben al langer fan van jullie shampoo en heb daar al eens een review over geschreven. Ook de wolwaszeep vind ik goed. Deze keer had ik gewoon voor de leuk de badmelts zonder etherische olie aan mijn bestellijstje toegevoegd. Ik kan het niet laten daar een reactie op te geven. Echt wauw! De chocoladegeur van de cacaoboter is heerlijk. Zeer tevreden. Omdat ik lang met jullie producten doe bestel ik niet vaak. Maar ik denk dat de badmelts veel te snel op zijn :)
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - Volgende

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken (functionele cookies voor bijvoorbeeld het plaatsen van producten in je winkelmandje) en cookies om via Google Analytics (anoniem) bij te houden hoeveel mensen onze website bezoeken, hoe mensen op onze website terecht komen en welke delen van onze website bezocht worden. We zijn er op tegen om persoonlijke informatie en informatie over het surfgedrag van mensen te verzamelen voor het plaatsen van persoonlijk aangepaste advertenties, hier doen wij dus niet aan mee. Door het gebruiken van de website, accepteer je de functionele cookies en de cookies die we voor Google Analytics gebruiken om onze website te verbeteren. Lees meer over hoe we met cookies en gegevens omgaan in onze Privacyverklaring.
SLUITEN