zerahbannerklein

Zero Waste Zerah

We willen bij Zerah de Zero Waste Lifestyle promoten en ondersteunen. Zero Waste Living houd in dat je je leven versimpelt door minder afval te produceren. En dan gaat het er niet om dat je meer gaat recyclen. Het gaat er om dat je minder afval je huis binnen haalt.
 
De laatste jaren hebben veel verpakkingsvrije winkels de deuren geopend. Dit zijn winkels waar je eigen meegebrachte potjes en bakjes kunt vullen met allerhande etenswaren en huishoudelijke middelen. Zo hoef je geen verpakkingen meer weg te gooien. Zo kun je bijvoorbeeld je pot met poederwasmiddel elke keer weer bijvullen. Zerah producten worden nu in vijf verschillende verpakkingsvrije winkels in Nederland en België verkocht. In deze winkels worden Zerah wasmiddelen, deodorant en andere verzorgingsproducten verkocht zonder verpakking.
 
Andere mogelijkheden voor Zerah klanten om Zero Waste inkopen te doen zijn door langs te komen op onze productielocatie (Wageningen) met eigen meegebrachte verpakkingen. Of door met een groep mensen in grootverpakking te bestellen en dan onderling de inhoud te verdelen. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op.